5

For pokker da!

Hele formiddagen er brugt på at vente. Jeg må ende med at blive god til det, for jeg er ikke færdig med at vente endnu, men heldigvis kom posten forbi med en pakke fra Amazon, så nu er der både strikketøj og en stak smukke bøger fra Japan at fordrive tiden med, når jeg ind imellem bliver arbejdsløs.

Ventetid

Man må vel bare indstille sig, tænker jeg og drikker kaffe, strikker en pind og kaster mig over arbejdet, når der er noget af det.

Ind imellem alt det andet fylder Ella og Ole i mine tanker. Det er en frygtelig situation de står i og kaos er frygteligt svært at navigere i, men Kenneth og jeg har en del erfaring i netop det, så vi prøver at byde ind med overblik, praktisk hjælp og ikke mindst omsorg, som er så nødvendigt, når man ikke selv kan give eller modtage, fordi de, som er nærmest til at give det, er en del af kaos.

Jeg ville så gerne kunne holde fri i dag, så jeg kunne være et andet sted end lige her, men sådan er virkeligheden så ikke skruet sammen og jeg må væbne mig med en tålmodighed, som jeg ikke har. Jeg bider stille i puden, mens jeg venter… og venter…

Du vil sikkert også kunne lide