7

Vingeløft

Skuldrene skulle ned på plads igen, så Ådalen måtte stå for skud og jeg fik lokket Kenneth med ud i en sen, men mild eftermiddag.

Ådalen

Oskar kom med på et afbud og det var han ikke utilfreds med. Han har frygteligt travlt på sådan en tur, så der er ikke meget ballade med ham, hvis bare snoren er tilstækkelig lang.

Ådalen

Vi har Ådalen liggende lige i baghaven, men vi bruger den i grunden alt for lidt undtagen i sommerperioden, hvor Oskar og jeg holder meget af  at gå ned og hilse på det kvæg, som plejer at gå lige her. De er endnu ikke sluppet ud i friheden, så der er stille dernede.

Vi mødte kun to mennesker på vores tur rundt på engen og ned omkring Snarremarken. Vi er ikke de eneste, som glemmer at bruge det ellers så skønne og kønne naturområde .

Ådalen

Det er skønt at trave afsted i godt selskab og jeg nød turen, men den gjorde desværre ikke hovedpinen mindre påtrængende, så jeg kapitulerede og spiste en pille, da jeg kom hjem for et øjeblik siden.

Frisk luft er godt og dejligt, men kan altså ikke kurere alt. Heller ikke elskovssyge teenageres trang til at udfolde sig kunsterisk.

Kærlighedsbænk

Der er nogle ting, som aldrig forandres… :-)

Du vil sikkert også kunne lide