4

Selvbedrag

Søndag morgen startede tidligt for mit vedkommende, for ryggen var ikke specielt samarbejdsvillig. Den ville op og strækkes. Det kom den.

Nu går det lidt bedre og jeg nyder den sidste rest af en søndag formiddag, når den er bedst. Radiolytning kombineret med lidt skriverier, bloglæsning, aviser og strikketøj.

Tiden kan flyde, som den lyster. Lige nu er der nok af den.

Søndag formiddag

Om et øjeblik kommer jeg i tanke om alle de ting, jeg gerne ville have nået, men lige nu er det tilstrækkeligt med ingenting. Jeg nyder bare, at jeg kan sidde og slappe af med ingenting. Jeg trænger.

Jeg er fyldt op af praktisk organisering af en hverdag, som for øjeblikket rummer lidt for mange elementer til almindelig afvikling. Måske jeg bare skulle tage en rask beslutning og bestemme mig for en sofaeftermiddag med gode film. Det plejer at hjælpe. Så kommer jeg i omdrejninger og når absolut ikke sofaen ;-)

Du vil sikkert også kunne lide