31

Lapper en masse…

Der blev sol i hjørnet. Kaffen var varm og hæklenålen ligeså, så det gik faktisk forrygende derud af og jeg fik hæklet lapper, så det forslog…

Lapper

Jeg havde ingen anelse om hvor mange, jeg manglede, så jeg hæklede bare stille og roligt af sted uden hast og uden forventning om, at jeg snart var færdig. Processen i sig selv var rigeligt, for de smukke farveskift gør det sjovt at hækle hver eneste af lapperne.

Nu er jeg kommet indenfor og har fået arrangeret de sidst tilkomne lapper…

Det ligner jo et halstørklæde nu

Godt jeg har et langt bord, siger jeg bare…

Lap på lap

Der mangler kun én lap… eller måske mangler der slet ingen. Det kommer an på øjet, som ser, så jeg overvejer, for den sidste vil på grund af farveskiftene blive temmelig giftiggrøn og det ved jeg ærlig talt ikke, om jeg synes om. Måske jeg i stedet fjerner en enkelt lap og siger det er godt.

Nu kommer det store arbejde. Der skal hæftes, syes sammen og siden hækles kant omkring tørklædet. Fandens at den slags har det med at fordre montering, siger jeg bare ;-)

Du vil sikkert også kunne lide