5

En dejlig pinsestart

Så har jeg haft dejligt besøg af Signe, som havde en lang række spørgsmål med til mig. Jeg talte ørerne af hende, men det kan vel ikke overraske hende, hvis hun ind imellem kigger indenom her ;-)

Bagefter var det tid til ompotning af de stakkels geranier, som nu er blevet nurset og har fået fin behandling. Nu synes jeg bare, at de skal se af at vokse sig sunde. Det har jeg fortjent, for der er uhyggeligt varmt derude.

I skyggen

Der er 26 grader i skyggen lige nu. Det er helt og aldeles uvant og jeg er tæt på at dø af varme, men du får mig altså ikke til at klage over vejret. Det er skønt!

Majliv

Dette her er maj, når den er allerskønnest. Jeg tager tingene i et tempo, som er til at holde ud og når de ikke er det mere, trækker jeg i skyggen, hvor der er dejligt køligt.

Jeg venter på Allium i haven. Det er lige før. Jeg glæder mig, for det er først i år, jeg kan se, om de er rigtigt placeret. Jeg tror det. Jeg nyder, at jeg har pinsefri. Jeg har faktisk vagt denne pinse, men er sluppet for opgaver og det er jeg svært tilfreds med. Jeg trænger sådan til fridag, afslapning og sol og vind. Jeg trænger til at få energidepoterne fyldt op igen. De er godt på vej, kan jeg mærke.

Skygge Daisy

Når det bliver alt for varmt, trækker jeg ind i skyggen sammen med Daisy. Der er til at holde ud og en god bog kan læses alle steder.

Lidt senere kommer Ella og familien forbi. Det glæder jeg mig til. Det føles som om, det er længe siden. Sikkert noget pjat, men sådan er det altså, så det bliver dejligt at se dem. Det bliver en god aften.

Du vil sikkert også kunne lide