6

Jeg er vist klar nu…

Klar

Jeg stiller an til koldt og varmt, mens jeg lytter til radioen. Det hele foregår i snegletempo, for turen til Rema tog flere kræfter end beregnet. Jeg ville derhen for at flå de sidste zinkfade ud af hænderne på de ansatte og det lykkedes at få to med hjem sammen med en fin zinkkurv, en stor zinkspand, en kæmpestor pelargonie, en citrongeranie og så alt det andet, som er nødvendigt i bestræbelserne for ikke at skulle ud igen.

Ah, sikke et rov, synes jeg… men der er ikke tid til at nyde, for om lidt kommer en studerende fra Århus og vil gerne snakke lidt weblog. Bagefter…

Klar

Bagefter står alle geranier klar til ompotning og kærlighed. De trænger og nu har jeg besluttet, at de skal forflyttes til udeliv. I hvert fald for en tid. Det trænger de også til. Ligesom mig.

Klar

Der er gjort blødt og rart i hjørnet. Jeg regner med, at vi kan sidde udenfor. Det ville være en skam andet.

Og bagefter… der ryger al pynten og så skal der noget jord mellem fingrene. Jeg glæder mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide