31

Det er dejligt

Æbleblomster

Og så henter jeg æblegrene og håber stille, at vejret holder,så vi kan spise udenfor. Og jeg improviserer, for aftensmaden jeg inviterede på tidligere, var endnu ikke besluttet og med den varme orker jeg ikke rigtigt noget, så det er frem med alt, hvad køleskabet gemmer. Af det nemme, altså…

Og så kommer Ella og mellemste. Det er så dejligt og snart er vi bænket udenfor og varmen er stadig helt fantastisk. Det er balsam for sjælen at være i godt selskab, men det hele går op i en højere enhed, når vejret arter sig, som det har gjort i aften.

Jeg hygger mig. Mellemste er en historiefortæller i verdensklasse og han ved, at jeg gerne griner af en vits eller ti, så der ryger et par stykker over bordet. Oskar bliver leget med. Haven bliver løbet tynd. Først med Oline, så med mellemste. Han er helt udmattet nu.

Oline erobrer kameraet og får taget de sjoveste billeder af Ella og mig. Vi er SÅ grimme, at du slet ikke forestiller dig, hvor frygteligt det er. Ella nedlægger forbud, så du må nøjes med at tænke dig til det…

Ella skal prøve det nye kamera. Det er en stor og lidt tungere sag, så jeg synes jo, at det er nødvendigt at instruere. Jeg forklarer grundigt, giver frygteligt mange gode råd… og imens knipser Ella på livet løs.

Jeg er ofte overflødig…

Så forsvandt vi

Mens solen går ned, efterlader vi resterne og tager en tur ned gennem haven. Ella skal se, at der er ryddet og gjort klar til det nye væksthus. Imens løbes Oskar træt. Haven genlyder af tusmørkestemmer og i maven bobler det med den der udefinerbare lykkefølelse, som kommer af at være i godt selskab og føle, at livet er i vater, som et cetera skrev tidligere i dag…

Jeg er slem

Da vi når op på terrassen igen, demonstrerer jeg, at jeg ikke er det mindste politisk korrekt og tager mig en stille cigaret i hjørnet, mens jeg nyder de sidste minutter af en dejlig, dejlig aften. Så forsvinder gæsterne ud i tusmørket og jeg vender opmærksomheden mod indelivet, for i morgen er der atter en dag… og de lover sol.

Jeg er mæt helt ned i storetæerne på alle kontoer. Det er dejligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide