4

Uha, sikke et hovede der kom hjem…

Kenneth er lige kommet hjem. Han har været til 40-års fødselsdag. Drengefødselsdag. Fulde, skøre, tossede og legesyge drenge forvandledes i løbet af natten til fuldesyge, brødebetyngede mænd, som nok fortryder, men vist har haft det frygteligt sjovt. Det er dem vel undt.

Nu er han under bruseren. Det tror jeg er tiltrængt. Bagefter kan jeg begynde at plage ham, men ikke før…

Drivhusdrømme

Imens vokser notaterne. Jeg får nye idéer og ved præcis, hvad jeg gerne vil, men ikke om det lader sig gøre. Drømme er gode at have. Dem kan jeg smage på i det uendelige.

Om lidt skal vi ud i verden for et øjeblik. Bagefter er der vist dømt refugium herhjemme for Kenneth resten af dagen. I aften bliver han tvunget til grillen, men ingen tvang før den tid.

Du vil sikkert også kunne lide