9

Yndlingsmorgenpletten

Jeg vågnede klokken 7.18. Frisk som en havørn faktisk. Jeg har sovet dejligt og det gør jeg ellers sjældent, når jeg skal gøre det alene, men denne nat har været god. Allerede ved fire-tiden begyndte fuglene at synge udenfor og jeg registrerede det, men sov videre og godt det samme, for det var tilsyneladende, hvad der skulle til.

Der blev brygget en kande kaffe og imens kunne jeg fra køkkenets åbne dør nyde, at der omtrent var sommerlyde udenfor. Måske var det for insisterende, tænkte jeg, at ville drikke morgenkaffen nede på fars bænk med udsigt over staudebedet, men forsøges skulle det…

Morgensol

Det var dog en helt vidunderlig start på en dag, som ender med at blive helt fantastisk. Jeg sad i morgensolen med bare tæer og bare arme og frøs ikke på noget tidspunkt.

Jeg havde udsigt til stauder, som står på spring. Nogle er endda begyndt at blomstre siden i går. Kæmpevalmuerne står på tæer for at springe ud og lupinerne vælter op af jorden. Katosten breder sig i år og det må den gerne, men jeg fik også øje på skvalderkålen. Måske jeg skulle bruge et par timer dernede lidt senere, så de kan elimineres lige der. Jeg tror det, men det er ingen straf med sådan en pinselørdag.

Hold op, hvor jeg har trængt til dette her :-)

Du vil sikkert også kunne lide