10

En dag i venteposition

Der er gjort rent bord ude på terrassen. Planterne er renset for kedelige blomster, der er vandet og stauder og krydderurter er kommet i jorden. Nu venter jeg bare på regnen. Det kommer jeg tilsyneladende til at gøre længe endnu, for DMI lover ikke andet end enkelte småbyger i de sydlige egne i morgen.

Man skulle være et skarn, hvis man klager, så det gør jeg ikke. Jeg trisser i stedet rundt i haven, søger skygge, hækler lidt og hygger faktisk temmelig meget.

Det der skulle have været en arbejdsdag er endt med at blive én lang venten. Jeg bliver skør af den slags, men jeg kan hverken gøre fra eller til. Jeg kan vente… og nu kan de vente. Jeg tager ikke fat før om en uge igen, så det koster at være langsom på svarknappen. Basta!

NU holder jeg fri. For alvor. For pokker.

Du vil sikkert også kunne lide