8

Aftentur

I Vorupør er der ingen smarte caféer og ingen udendørs udskænkningssteder. Ingen gider trave byen tynd efter klokken 21, så man har den for sig selv, hvis man gider. Det gjorde vi. Der er helt stille og uspoleret herude.

Molen var også næsten tom. Et par lystfiskere stod der dog helt ude på kanten af ingenting, men ellers var der omtrent stille nede omkring landingspladsen.

Isbutikkerne sælger ikke stort på en aften som denne. En aften, som stadig bærer præg af det regnvejr, som har været forbi. Luften er frisk og her dufter af hav og lidt af røgede fisk, men mest påfaldende er det faktum, at der ikke er andet end det, der skal være i en lille by ved Vesterhavet.

Jeg kan lide, at der er ingenting. Jeg kan mærke det helt nede i storetåen. Ingenting og landskaber, som er så smukke, at man næsten mister vejr, her midt i Vesterhavets friske blæst. Det gør godt indeni, det her.

Du vil sikkert også kunne lide