11

Hindbærmild

Bare tæer, våde strå, som tegner striber på sommerbrune ben og en sommerbyge, der sender lune dråber i min retning. Hindbær og jeg skal ikke bede om ret meget mere…

Men så stak Oskar af… og jeg troede, at han rendte til Leo, som har besøg af en hund, så jeg rendte efter. Lige ind i fjendeland. Og der stod han! Og jeg tog ham tydeligvis på sengen. Leo. Så tog han sin hånd og lagde den blidt om min nakke, så mig ind i øjnene og spurgte “hvordan har du det?”. Hmm… det er ikke let at være vred, når man egentlig godt kan lide, tror jeg. Jeg er ikke vred, så jeg svarede, at jeg har det godt og jeg kan jo så godt lide ham, den gamle gnavpotte.

Måske hilser han pænt næste gang vi mødes. Så er det første gang i tre år. Jeg gider godt.

Jeg gider også godt bage denne bærkage. Hindbærbærkagebagerier passer godt til en regnvåd onsdag, hvor jeg tog Leo på sengen og han huskede, at han godt kan lide mig.

Du vil sikkert også kunne lide