36

Antracitgrå FLS

Så er der knapper i FLS’en og den er helt klar til brug…

Jeg skal nok komme til at elske den. Jeg er slet ikke i tvivl. Det er alletiders model og den er både hyggelig, sjov og hurtig at strikke. Mønstret i trøjen kan varieres i det uendelige, så det er kun fantasien, som sætter grænser, hvis man beslutter sig for at kopiere grundmønstret.

Jeg er glad for de 3/4-ærmer trøjen har. Jeg er frygtelig god til at stikke ærmerne i stort set alt i min nærhed, så denne længde er perfekt. Det sker ikke.

Garnet er shetlandsuld fra Aagaard Tekstil-Håndværk og der er gået rundt regnet 450 gram til trøjen, så det er en billig fornøjelse. Hundrede gram for 50 kroner, så denne trøje har ikke kostet meget mere end 225 kroner. Det må siges at være en billig fornøjelse.

Garnet er utrolig lækkert og trøjen er blevet blød, let og luftig, så jeg glæder mig stille over, at der venter endnu to sweatre i det garn.

En oversættelse af mønstret:

Èn spurgte i min mailboks, om jeg ikke lige kunne forklare hulmønstret. Det gjorde jeg, men den slags kan man lige så godt dele med resten af verden, så her kommer mønstret, som løber over 7 masker:

1. Pind: 1 r, 2 r sammen, slå om, 1 ret, slå om, løft første maske af – strik næste maske og træk den første maske over denne maske, 1 ret.

2. Pind: vrang

3. Pind: 2 r sammen, slå om, 3 r, slå om, løft første maske af – strik næste maske og træk den første maske over denne maske.

4. Pind: vrang

Du vil sikkert også kunne lide