19

Pausesokkestrik

Pausestrik må der til og jeg er startet på vinterens sokkebeholdning. Farverne er lidt vilde, men sjove og jeg brugte lidt tid på at beslutte mig for, om jeg gad strikke både mønster og have farverigt garn, men mønstret var der ingen tvivl om.

Det måtte blive endnu et par Embossed Leaves Socks, for jeg elsker at strikke dem, selvom pindene er tynde og tidsforbruget omfattende. De bliver så smukke.

Jeg endte med mit rabarbergarn, som er købt på Etsy for længe siden. Det passer fint til en vintersok og er ikke mere farverigt, end mønstret nok skal komme til sin ret. Nu strikker jeg en pind i ny og næ, mens jeg nyder, at mønstret sidder på rygraden.

Det farverige Hundertwasser skal forvandles til et par Jaywalker og man kan vel i grunden sagtens have mindst to par sokker i gang på én gang, ikke?

Pauserne bliver brugt godt i dag. Om lidt har jeg varme fødder.

Du vil sikkert også kunne lide