9

Skal vi ikke hygge os i aften?

Sådan spurgte Oline for en times tid siden og selvfølgelig skal vi det. Hun tog sagen i egen hånd…

Hun pyjamasinvaderede køkkenet, mens jeg sad i stuen og bandede over Flight 35, for jeg er svært begrænset kompatibel med den slags puslespil.

Kenneth har været ude at handle. Det er ikke småting, der er kommet med hjem. To motionsmaskiner (ja, ja, man skal vel gøre noget), madvarer til en hel afrikansk landsby, omtalte lampe (det var et fund til 35 kroner) og lamper ned til soveværelset, så jeg endelig kan have lys om morgenen, når jeg skal i det nyligt ordnede klædeskab. Hidtil har jeg klaret mig med et par natbordslamper, men det var mens der stadig var full-body-forskrækkelsesspejl på væggen dernede. Der er grænser for, hvad man skal udsætte sig selv for.

Aftensmaden? Jamen den er vi da slet ikke nået til endnu. Vi er så underlige herhjemme. Måske snupper vi bare lidt chokoladekage.

Nej… vel?

Der er forberedt pitabrød med masser af grønt og en smule kylling. Det skal nok blive godt og bagefter, jamen så venter Olines chokoladekage. Og hyggen. Uhm.

Du vil sikkert også kunne lide