13

Flyv fugl, flyv

Jeg må have trængt, for jeg har sovet ni timer i træk. Jeg plejer at nøjes med seks-syv af slagsen, men det har tilsyneladende ikke været nok, så jeg forøgede med omtrent 50% og blev vækket af en fugl! Ja, en fugl, som flakser forvildet rundt indenfor.

Hvordan det er sket aner jeg ikke, men upraktisk er det, for den har ikke nemt ved at finde vej ud og guderne skal vide, at den er ved at være udmattet af nattens flugtforsøg, så jeg har åben dør i køkkenet i håb om, at den ender med at tage flugten alligevel.

Jeg har forsøgt med at lokke, true og fange, men ingen af delene er lykkedes endnu, så nu får den fred til selv at finde vej.

Imens drikker jeg kaffe og nyder, at den nye, grove poncho er færdig, så den kan varme rygstykkerne, mens jeg venter. Den er blevet perfekt og bliver et fint supplement til den grå, jeg allerede bruger konstant. Enogtyve masker var alt hvad der skulle til, for at få den bred nok. Garnet er rigtigt tykt og næsten umuligt at strikke med, men jeg drømmer alligevel om et tykt, langt halstørklæde til Kenneth i lutter retriller, så måske jeg genoptager strikken med telefonpælene lidt senere.

Dagen er helliget praktiske opgaver. Det er i orden med mig.

Du vil sikkert også kunne lide