19

Musene holder fest

Først mente jeg, at Oskar var ved at udvikle overspisning, for madskålen blev fyldt og inden vi nåede næste morgen, var den tom. Det var voldsomt meget, han nåede at indtage hver dag og jeg undrede mig over, at han ikke voksede tilsvarende, indtil jeg kom i tanke om årstiden.

Vi har musefest inde. Ingen tvivl om det. De elsker hans madskål, som fungerer som tag-selv-bord. De løber i fast rutefart mellem skålen og deres skjulested, men kloge er de ikke, for de gentager sig selv. Måske er de genetisk disponerede, måske er det bare det smarteste sted, men de gemmer maden i en af mine skuffer. Det er kun at åbne skuffen og konstatere, at der ligger cirka en uges mad. Så ved jeg, at der skal musefælder op. Jeg har fundet dem frem.

Slut med musefest. Ud med musene. De må finde en anden restaurant.

Du vil sikkert også kunne lide