13

Vi ER klar!

En sms fortæller mig, at Anne er på vej. Det varer ikke mange minutter, før hun er her og jeg glæder mig. Det er alt for længe siden sidst, så der er noget at indhente.

Vi skal hygge. Det er vi frygteligt gode til, så jeg er i den grad klar. De nye japanske bøger ligger lige ved hånden, for vi deler også interessen for håndarbejde, så selvfølgelig skal hun se de nye bøger. Hvad vi eller skal, må tiden vise. Vi er begge impulsive mennesker. Ingen og intet kan vide sig sikker.

Vi sov over herhjemme. Vi har nået badet og vi ligner nogen, som er klar, men en smule rundforvirrede er vi stadig, men den slags kan ikke ryste Anne. Det er derfor jeg elsker hende. Jeg kan bare være mig og hun sætter sig ned ved spisebordet og indtager hjemmet på den der hyggelige og trygge måde, jeg elsker.

Det er derfor, jeg glæder mig :-)

Det bliver en god dag i ualmindelig godt selskab. Kenneth rider til Sjælland, for der var jo noget med en ny bil. Det kan han bare gøre. Vi er godt dækket ind. Vi gider ikke bytte.

Du vil sikkert også kunne lide