16

Nåmenaltså…

– sådan et udsalg kan snart tage magten fra mig, men det jeg kom efter, gik jeg med. Og så en slat mere. Altså…

Det var midt i oprydningen og pludselig stod jeg der og redte seng og blev så frygteligt irriteret over, at vi ikke havde det der quiltede sengetæppe fra Tine K, som jeg så længe havde sukket efter. “Det er nu eller aldrig”, tænkte jeg så og hvad opdagede jeg? Der er jo udsalg hos Nordhjem, så ikke alene fik jeg sengetæppet til en brøkdel af den oprindelige pris, men der røg sørme også en kjole med hjem til mig og så lidt andre ting, som på det nærmeste var ren foræring. *Hooost*…

Nu er jeg forment adgang til computeren for en tid, så mon ikke jeg skulle tage mig sammen og komme under bruseren. Verden vil være mig evigt taknemmelig, er jeg sikker på. Dankortet vil i hvert fald.

Du vil sikkert også kunne lide