4

Stilheden er larmende

Stilheden er larmende her, men det handler kun om, at Kenneth og jeg endelig er landet i det roadtrip, jeg har længtes sådan efter. Vi nyder det stort. I morgen er arbejdsdag, men i dag er turen gået ud i smukke landskaber med bløde bakker, som netop Toscana er så kendt for.

Stilheden er larmende her

Turen hertil har været noget af en prøvelse, men vi er landet smukt og i dag har vi provianteret i et velassorteret, italiensk supermarked og derefter siddet på en bakketop og spist mad, mens jeg har mærket, at livet er godt. Rigtig godt.

Jeg skriver meget mere, når vi er hjemme igen, men kan du ikke vente og har du lyst til at kigge med undervejs, kan du finde mig på Instagram, hvor jeg poster oftere i disse dage – og inden du klager over kulden i Danmark, så vid, at vi snuppede turen over Alperne i noget, der lignede snestorm og på sommerdæk.

Jeg er simpelthen immun overfor klager, efter mit helt igennem kiksede forsøg på lidt forkælelse af chefen i form af et lækkert hotel ved bredden af Hopfensee. Jeg bestilte stort værelse med sø-kig og det eneste vi kunne se, var en forrygende snestorm, som heldigvis også vakte undren hos hotellets personale.

Jo, verden er af lave.

Du vil sikkert også kunne lide