15

Hun har ikke rørt sig… men jeg gør!

Oppe i stuen, i enden af sofaen, ligger en rullepølse. Ja, det er Oline, som ligger dernede for enden af skidtet, rullet ind i et tæppe, med tv og computer kørende. Hun har på det nærmeste ikke rørt sig, siden hun flyttede ind i den sofa i går eftermiddag. Man kunne blive helt bekymret, hvis ikke hun ind imellem vågner af dvalen og indtager både mad og drikke.

Ind imellem har hun selskab af enten Kenneth eller mig. Hun og jeg har lige set Verdens største kinesiske restaurant, en udsendelse på DR2. Imponerende, fremmedartet og eksotisk. Vi var begge tryllebundet af den korpsånd, der herskede på den arbejdsplads.

Mens vi sad i sofaen, dukkede et gammelt ønske frem af gemmerne. Jeg ville nu sagtens kunne se, at de lange puder fra Gode Vibrationer, ville gøre sofaen endnu lækrere, så de skal vist på programmet igen. De er oplagte til de 3½ meter siddeplads, tænker jeg.

Jeg elsker striber. Jeg elsker farver. Hvad mere er der at betænke sig på… altså ud over prisen, som er temmelig voldsom, hvis du spørger mig. Måske man selv kunne et eller andet…

Nu er Oline halvvejs besvimet igen og jeg har lagt den nystartede, flaskegrønne Pine fra mig, for at tage endnu en tørn på mit værelse. Man kan se gulvet. Faktisk kan man se hele gulvet, for jeg har taget tæppet af. Nu går jeg og kigger lidt, mens jeg overvejer, om ikke det er sådan, det skal være. Jeg tror det.

Der er stadig enkelte bunker at eliminere, men det er småtingsafdelingen. Det kører som smurt i olie, gør det. Jeg ender med sirlig, sydende sanselig spazazzzzzz…

Du vil sikkert også kunne lide