21

Uselvisk og gavmild

I går, sådan et sted mellem middag og eftermiddag, ringede telefonen. I røret var Tanten

Jeg står lige i Paris. Bare lige ganske kort. Jeg er faldet over noget stribet stof, som du vil elske. Til din sofa. Puderne, du ved. Hvor mange meter skal jeg købe?

Jamen altså… Jeg kender ingen helt som hende. I Paris, i en lækker stofforretning på udkig efter ny inspiration, som garanteret er svær at finde, efter at have fået tømt butikken helt og aldeles af tyve forrige weekend, tænker hun på mig. Hun er fantastisk. Intet mindre.

I dag sender hun stoffet min vej, men inden tog hun lige et billede og sendte. Hun ved, at jeg er frygtelig utålmodig, ikke kan vente med at se stoffet og forøvrigt smider hun da lige lidt lynlåse ved, så jeg kan komme i gang. Er der noget at sige til, at jeg elsker hende? Jeg synes det ikke :-)

PS – i forlængelse af indbruddet i hendes butik, hører hun gerne, hvis du skulle få tilbudt billige pelse, skind eller andet, som du kan have mistanke om, kan stamme fra hendes indbrud. Det er svært at starte forfra for nu tredje gang. Godt hun er skruet sammen, så hun aldrig opgiver eller kaster håndklædet i ringen. Jeg er en stor beundrer af hendes gå-på-mod.

Du vil sikkert også kunne lide