10

Pauser skal der til…

Der arbejdes igennem i dag. Jeg har frygteligt mange ting, som skal være færdige, så det handler om disciplin og fokus. Det fungerer. Jeg når vidt omkring og jeg når langt og nej, jeg mener ikke på håndarbejdsfronten, selvom små lækkerier lokker ovre i sofaen.

De er forbeholdt pauserne, som også skal huskes. Jeg er bare rigtigt ringe til at sørge for at få dem, for der kan nåes så meget, hvis jeg undlader at bruge tid på dem.

Jeg øver mig i at holde pauser. Det er for mange år siden jeg sidst har haft et arbejde, som havde indbyggede, automatiserede pauser. Nu arbejder jeg igennem, tager pauserne, når det kan passe mellem opgaverne og så er det sådan. Det fungerer fint, men så bliver det pludselig vanskeligt, at huske pauserne, fordi de ikke ligger på rygraden.

Jeg har lige holdt pause. Jeg nåede tre rækker på det lille forsøg forrest i billedet. Nu er det tilbage til arbejdet, som også er leg med farver. Jeg er et meget heldigt menneske.

Du vil sikkert også kunne lide