7

Måske man sku’ droppe løverne?

Nu er det vist ingen hemmelighed at jeg har lidt problemer med den etablerede folkekirke og ikke mindst med aktive kristne – i hvert fald mange af dem, for heldigvis er der flere og flere, som udviser lyst til at forholde sig tidsrelevant til det der står at læse i Biblen og som for de flestes vedkommende stadig danner grundlaget for deres tro.

Jeg glæder mig hver dag til at læse med hos Morten, for hans finurlige syn på livet er morsomt, underholdende og altid et kig værd. Når han skriver om kristendom, tro eller teologi, gør han det med en tilgang til stoffet, som tiltaler mig. Morten tør spørge… tænke og tvivle. Det er forfriskende.

Nu har jeg sørme fundet en anden kristen blog med en meget sympatisk tilgang til Biblen og det at være kristen.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg smutter forbi Karen, for der er tilsyneladende håb endnu… og jeg skulle måske lige give dem en chance – Karen fortjener den i hvert fald med tanke på næstekærlighed og alting ;-)

Du vil sikkert også kunne lide