26

Moonlight

Det er jo ikke meget, jeg har foretaget mig de sidste mange dage. Altså hvis man ikke lige tæller timerne med, hvor jeg har forsøgt at sove, uden at dø af iltmangel. Det er ikke nogen let opgave, når man er fuldstændigt lukket i svælg og næse, men det er da lykkedes ved indtil flere lejligheder, så jeg er rimeligt kørende og man kan jo godt sove siddende, kan jeg konstatere.

Ind imellem har jeg sat Kenneth i arbejde. Ikke nok med, at han plejer mig efter alle kunstens regler, men jeg har også bedt ham håndtere krydsnøgleapparat ind imellem alt det andet, han skal passe. Han gør det med glæde, for han ved, at for enden af sådan et par tusinde omgange, ligger fred og ro og venter. Jeg bliver så dejligt stille, når jeg har noget mellem hænderne.

Jeg måtte have fat i den smukke, astersfarvede Cascade (#2419), så jeg bestilte nogle nøgler og han var ikke sen til at gå i gang. Det tog ikke mange minutter, før jeg havde de første nøgler at tage hul på.

Farven er helt vidunderlig. Det garn er så smukt, fordi det ikke er jævnt farvet, men nuanceret, som jeg elsker det. Farven er ikke død, men lever og skifter hele tiden. Jeg er vild med det.

Jeg har en idé, så jeg var ikke sen til at slå op og komme i gang. Der gik dog ikke lang tid, inden jeg måtte opgive på grund af hovedpine og så er den altså rigtig gal. Når først jeg ikke kan strikke, er det helt ude i hampen og elendigheden vil nærmest ingen ende tage, for hvad skal jeg så lave.

Det endte med lidt mere søvn, siddende i sofaen med teen, Kleenex og adskillige eftermiddagsserier på skærmen, mens jeg snorkede mig gennem det meste.

Skidt med det, for forude venter en dejlig kurvfuld glæde og fornøjelse.

Resultatet skulle gerne blive en sommercardigan, som vil klæde solbrun hud, bare tæer og tynde, flagrende kjoler. Jeg tror det er er helt rigtigt, at strikke Kim Hargreaves Moonlight af det smukke, astersfarvede uld. Jeg er faktisk temmelig sikker på, at den bliver rigtig vellykket og det er vel på tide, når det nu er tre år siden, jeg forelskede mig i den trøje.

Du vil sikkert også kunne lide