14

Godt der kommer en mere…

Jeg bruger lidt af søndagen på en oprydning i billederne på computeren. Det er tiltrængt. Jeg smider ud med hård hånd, brænder cd’er og smider derefter billederne ud, så de ikke længere tager plads op på den computer, som ind imellem sveder lidt rigeligt.

Jeg er ved at brænde juni. Når det er gjort, er jeg halvvejs gennem sidste år. Så holder jeg pause. Jeg fortjener det, for det er ikke sjovt arbejde, men når man falder over sommerbilleder, kan man ikke andet end længes…

Foråret venter lige om hjørnet. Udenfor skinner solen, så man næsten kunne snydes, men blæsten går gennem marv og ben, så jeg bliver indenfor og nyder i stedet en søndag, hvor den eneste varme er fjernevarmen og den, som stråler ud af de mange billeder fra en sommer, som forlængst er forbi. Godt der kommer en mere :-)

Du vil sikkert også kunne lide