6

Jeg må teste…

En del af gårsdagen blev tilbragt i sofaen sammen med Oline. Det var en dag, som ikke levnede vejr til udeliv, så vi endte indenfor med stearinlys, film og hygge. Det er vel også sådan en søndag skal være på en dag, hvor det endnu ikke er sæson for hverken have eller udflugter, så det passede os begge fint.

Jeg fik strikket lidt videre på forsøget med en tunikalignende trøje med bærestykke i vævestrik. Jeg strikkede i blinde. Bare derud af. I dag skal den prøves, for jeg er nødt til at tjekke, om virkeligheden står mål med idéerne.

Der er ingen tvivl om, at bærestykket er smukt. Der er mere tvivl om hvorvidt halsåbningen vil vise sig at passe og dermed opføre sig, som jeg har tænkt, at den skal. En forsigtig prøve tidligt på dagen gav en fornemmelse af, at det gjorde, som det skulle, men der er løbet mange masker over pindene siden da, så nu er det tid igen til at teste.

Jeg er i tvivl. Der er ingen vej udenom. På med skidtet og så er det bare trævle op, hvis det ikke er lykkedes. Sådan er det at eksperimentere.

Du vil sikkert også kunne lide