14

Opdatering

Jeg skulle lige lege lidt i maskinhuset og den slags skal man ikke gøre, når man ikke har en snert af forstand, så pludselig virkede halvdelen af skidtet ikke og den opdatering jeg har udsat i hundrede år og en formiddag blev tvingende nødvendig.

Det er altid med bævende hjerte jeg går i gang. Tænk om det ikke virker. Så er jeg chanceløs, for jeg er ualmindelig begrænset begavet, når det kommer til den tekniske side af WordPress. Jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal gribe eller gøre i, hvis maskinhuset ikke selvjusterer, så jeg skal love for, at det ikke alene var formiddagens kaffe, der gav mig hjertebanken for et øjeblik siden…

Det lykkedes! Nu ligger den nyeste version af WP bagved siden her og jeg kan konstatere, at der er noget at vænne sig til. Også noget, som irriterer voldsomt, for skrivefeltet er blevet voldsomt begrænset og jeg mangler plads, for at få den fulde fornemmelse for layoutet. Pokkers, men jeg vænner mig vel og det allervigtigste; at skidtet virker, kan jeg jo sætte flueben ved, så klagen stopper her.

Pyha…

Du vil sikkert også kunne lide