19

På hovedet i vasketøj

Der er vasket igennem i dag. Tørresnorene har været fyldte, men er tomme igen. Tøjet er lagt sirligt sammen og nu mangler kun Oline at lægge på plads. Den slags kan have lange udsigter, men jeg er heldigvis ligeglad.

Tomt igen...

Jeg tømte vasketøjskurvene og tog turen indenom Olines soveværelse, som er befolket af millioner af puder og tæpper tillige med dyne og hovedpuder(r) i en stor og meget hyggelig bunke.

På vej til rent...

Sengetøjet blev smidt til vask, mens jeg egenhændigt besluttede, at den unge dame ikke er nogen prinsesse og derfor godt kan tåle at minimere pudebeholdningen en smule. Efter en grovsortering, var der kun nogle stykker tilbage. Endelig kunne man igen fornemme, at hun rent faktisk slanger sig på en dobbeltseng hver nat. Ikke helt alene, for hun deler med Oskar, når han da ikke opgiver og snupper en plads på gulvet.

Når man deler seng med en hund, skal sengetøjet vaskes lidt oftere og det er helt okay, men nystrøget sengetøj kan hun glemme. Jeg nægter!

Klar til endnu en omgang...

Det er rent. Det må række og ellers er hun velkommen til en tur med strygejernet.

Måske man skulle overveje en rulle. Sådan én, som kan betjenes af en fjortenårig…

Du vil sikkert også kunne lide