7

Vi er klar

Hele familien har været på handelen. Nå ja, ikke Oskar, men vi andre har altså. Handlet. I vildskab. Forude venter en stak fridage. Vi er klar nu.

Krysantemum

Der er handlet ind, så vi kun mangler at beslutte, om vi skal spise fisk eller mandesteg på lørdag, når gode venner kigger forbi. Det første kan købes på torvet på lørdag, det sidste ligger der et bredt udvalg af i fryseren, så vi skal nok klare skærene uanset hvad.

I morgen er helliget rengøring, men i dag… ja, den er helliget ingenting og de hveder, som venter til aftenkaffen. Det passer mig strålende, for energien er for begrænset til de store udfoldelser. Spændingen forbundet med angsten for at have fået diabetes, har gjort mig slatten som en karklud, men jeg er på den gode side af det hele nu. I morgen er energien tilbage igen. Jeg ved det og så gi’r jeg den gas, men i dag gør jeg ingenting.

Krysantemum

En stak krysantemum, en lavendel og et bundt smukke, blå tidsler og jeg er glad og tilfreds på blomsterfronten. Sofaen står og kalder, kan jeg høre…

Du vil sikkert også kunne lide