8

Min del af aftalen

En stak rabarber, saften fra en halv lime, en snus chili, lidt vand, rørsukker og kornene fra en stang vanille. Det er ingredienserne til en hurtig rabarberkompot, hvis man er lidt frisk.

Lime

Der er ikke så meget pjat, når jeg laver den slags. Det kan smages til undervejs, hvis man har været et fjols.

Rabarberputring

Mens rabarberne putrede på komfuret, stod mine brownies i ovnen, hvor de trak sammen til Himmerigsmundfulde. Jeg er helt sikker. Og det passede, som fod i hose. Kagerne (der er to, for der skal ikke mangle) var færdige, da kompotten kunne sættes til side, for at køle af. Sådan…

Brownies

Nu mangler jeg kun at strikke en chokolademousse sammen, så har jeg overholdt min del af aftalen, for blåbær og jordbær venter på køl og jeg ved, at vi ikke kan klemme en bid mere ned, efter vi har spist af Kenneths gode mad.

Uhm, det bliver garanteret godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide