42

En herlig dag…

Jeg har været inde, for at tage første skridt i retning af mit rygestop. Det er blevet udsat et par gange, men stædigt fastholdt som et fremtidigt mål. Nu er jeg et skridt nærmere. Endnu er der ingen stop-dato, men min opgave er, at finde en passende dato inden en uge. “Bare det bliver inden jul”, sagde Laila, som skal hjælpe mig på vej og det kan jeg vist lige klare.

Min plan var egentlig at stoppe fra NU, men det er tilsyneladende ikke tilrådeligt. Jeg tager en tænkepause og overvejer lige, om det skal være før eller efter årets sommerferie, men skridtet er taget ligesom beslutningen ikke står til at ændre. Om lidt tid vil jeg gerne kunne kalde mig for eks-ryger.

Jeg tog turen ind til lægen i Alphalfa. Årh mand… sikke en dejlig fornemmelse endelig at have hjul igen.

Det er da en herlig dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide