11

Glad og opløftet

September var os mildt stemt, da et cetera og jeg parkerede dagens køretøj på Ågade. Solen skinnede allerede varmt og himlen var klart blå, da vi beslutsomt greb hver sin taske og begav os i retning af midtbyen, for at ose, hygge, snakke og bare tage det hele, som det kom. Det skulle vise sig, at vi er rigtig gode til det. Dagen gik med raske fjed og vi gik med. Vi nåede langt omkring, alt mens snakken flød og vi sørgede for kun at gøre det, vi gad og havde lyst til.

Der er vendt et par hylder eller tre i dag. Anbefalinger er der masser af, men skulle du komme ind omkring Reberbansgade, skal du altså smutte ned forbi Blå Fugl, som har fået nye lokaler og dermed pludselig dobbelt så meget plads. Det er en dejlig og hyggelig butik med skønne fristelser og så finder du ikke mange andre steder, hvor butiksindehaveren har så sødt et smil, som herinde :-)

Blå fugl

Vi var som sagt vidt omkring, men der blev altså også tid til en dejlig frokost på Stygge Krumpen i Ågade. Vi sad udenfor med næserne i solen. Der var lunt og dejligt og som jeg dog nyder selskabet. Snakken flyder frit og ubesværet og jeg er bare sådan helt igennem tilpas i et ceteras selskab, så da dagen var til ende og jeg blev afleveret på gårdspladsen, var jeg mæt, tilpas, træt og ikke mindst bare sådan helt igennem glad.

Tak for at gide, et cetera – jeg har HYGGET mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide