14

Som om…

Ryan

Hver morgen starter med, at jeg finder vej ind på Olines værelse. Allerede når jeg nærmer mig den ende af huset, kan jeg høre Ryan begynde at pippe vedholdende og ivrigt.

Jeg starter med at kigge til skildpadden. Jeg sikrer mig lige, at han er tilpas. Han bliver stor. Snart skal vi finde på alternativer til akvariet, for det varer ikke særligt længe, før han ikke længere har plads nok. Oline er allerede i gang med planerne, som indbefatter en større skovsø i bunden af haven. Jeg siger ingenting.

Så bliver det endelig Ryans tur. Han er ikke nogen tålmodig fugl. Han har skræppet i al den tid, jeg har været på værelset. Han vil underholdes. Han vil have frisk frugt eller grønt, som han plejer at få, for det er nemlig sådan, at jeg altid har et eller andet med derind. Han ved det. I dag får han et par skiver agurk og lidt underholdning i form af en pind med bark og en snak med mig. Bagefter må han altså klare sig selv, for som om jeg ikke har andre og vigtigere ting at foretage mig, end at holde en fugl med selskab. Som om…

Du vil sikkert også kunne lide