17

Adrrr… han stinker!

Oktobermørkning

Mens himlen antog en svagt rosa farve, trak jeg vejret helt ned i bunden af maven. Duften af efterår bliver aldrig nogensinde triviel. Jeg havde helt glemt, som den rummer dybde og overraskelser. Hele tiden. Sådan er det at være ryger, når man er mig. Min evne til at skelne og i det hele taget lugte har været påvirket og nu, hvor jeg er på 12. uge af rygestoppet, vender duftene tilbage med fornyet styrke.

Jeg elsker det!

Oktobermørkning

Oskar elsker også efteråret. Det fører død med sig. Ikke kun plantedød, men også den i mere håndfast form. Den sidste, den elsker han at rulle sig i. Ådsler er parfume for ham. Han stinker konstant og bliver tvangsbadet men ikke uden modstand. Vi er stadig de stærkeste, men sikke et cirkus. Om lidt skal vi til det igen, er jeg bange for.

Du vil sikkert også kunne lide