32

Åh, så godt det var

Hold da op, som det var godt at møde ind et sted, hvor man var ventet og endda nåede at føle, at man også arbejdede. Ganske vist meget lidt, men det er i grunden lige meget, for det handler for mig om, at jeg er på vej og foretager mig noget, som er indledningen på alt det, som fremover skal være mit arbejdsliv. Det føles rigtigt godt.

Kolleger, grin og fagrelateret snak har gjort, at jeg forlod Niels Ebbesens Gade glad og opløftet. Udenfor skinnede solen og vores nabohus inde omkring Frederiks Torv er så smukt. Da jeg kiggede mig tilbage over skulderen, mødte synet af den blå himmel, solen og manden, som steg ud på altanen for at betragte verden, mig og jeg kunne pludselig mærke, at det gør en verden til forskel for mig, at jeg igen er i gang.

Nabohuset

Jeg tog turen gennem rækkerne af parkerede biler, inden jeg nåede hjørnet af Kayerødsgade. Jeg havde ringet efter min chauffør, men jeg kender ham godt nok til at vide, at jeg kunne nå langt, inden han indfandt sig, så jeg ville under ingen omstændigheder spilde tiden på at stå stille og vente. Så meget hellere påbegynde hjemturen og snuse til efteråret undervejs.

Kayerødsgade

Nede på hjørnet af Kayerødsgade og Thomas Boss Gade så det ud til at være planlagt…

Gult efterår

Husets facade og træerne matchede, så man skulle tro, at det var mere end en tilfældighed, hvad jeg nu alligevel tror det er. Det er sjældent at opleve, at byplanlæggerne er så detaljeorienterede i min by, men smukt er det i hvert fald.

Jeg skulle videre, så jeg fortsatte min færd og passerede undervejs de smukke, orange-gule træer foran skolen, der engang husede masser af tvangsindskrevne folkeskoleelever, men nu tilbyder kurser og foredrag i et helt andet regi. Ikke fordi vi har et voldsomt nedadgående børnetal i byen, men fordi der skal spares, ligesom der skal i resten af Danmark.

Gult efterår

Jeg nåede kun lige ned til hjørnet, så ankom chaufføren. Jeg plejer at nå længere. Måske har jeg været alt for optaget af alt og ingenting i dag, men fordybelse kræver tid og efterårsløv fortjener opmærksomhed.

Eftermiddagskaffe

Nu sidder jeg her ved spisebordet med dagens bedste kop kaffe. Frisk, skummet mælk og friskmalede bønner forvandles sammen med den gode, franske sukker til eksplosioner af velvære og jeg er glad… glad… glad, for den første arbejdsdag er gået godt og det var bare dejligt endelig at være tilbage.

Du vil sikkert også kunne lide

32 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Louise
  21. oktober 2009 at 14:27

  Hip Hurra, hvor er det skønt for dig.
  Dagens bedste læsning!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  21. oktober 2009 at 09:33

  Det var bare en dejlig dag – også selvom albuen gør lidt knuder i dag :-)

 • Avatar
  Svar
  Yrsa
  21. oktober 2009 at 09:28

  Du har helt ret – der er intet som dejlig kolleger, grin og samvær der kan få en til at føle sig godt tilpas på en arbejdsplads. Jeg kunne heller ikke undvære min.
  Dejlige billeder forøvrigt.

 • Avatar
  Svar
  Frau Putz
  21. oktober 2009 at 09:08

  At dømme ud fra billederne var det en SKÆV dag – men det lyder ikke som om den var helt skæv, når man læser om den.
  Dejlig start ;o)

 • Avatar
  Svar
  Karin
  21. oktober 2009 at 07:41

  Skøn læsning! Tillykke med fremgangen!

 • Avatar
  Svar
  Pernille
  21. oktober 2009 at 07:25

  Hvor er det godt at høre, selv små skridt har deres berettigelse :)

 • Avatar
  Svar
  Fríða
  20. oktober 2009 at 22:33

  af hjertet önsker jeg dig til lykke!
  kh,fra Island
  Frida

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  20. oktober 2009 at 21:00

  Små, små skridt… men den rigtige vej. Jubi :-)

 • Avatar
  Svar
  Lotte
  20. oktober 2009 at 20:48

  Hvor ER det godt at læse! Kan sørme godt forstå, du er glad. Lille skridt, men i den rigtige retning.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  20. oktober 2009 at 19:34

  Det er rigtigt dejligt at være i gang igen og Lisbeth, jeg er helt sikker på, at vi to nok skal få det sjovt, hyggeligt og rart. Jeg glæder mig til fortsættelsen :-)

 • Avatar
  Svar
  Lene
  20. oktober 2009 at 19:20

  Flag på bordet og en god kage til kaffen, det skal da fejres :-) Skøn læsning

 • Avatar
  Svar
  Regitze
  20. oktober 2009 at 19:18

  hurra! hvor har jeg glædet mig til dette indlæg.

 • Avatar
  Svar
  Dell
  20. oktober 2009 at 18:23

  Den gammelkendte hverdag er altid bedst. Dejligt for dig at du er i gang igen.

 • Avatar
  Svar
  Kirstenk
  20. oktober 2009 at 18:18

  Dejligt at høre….glæden stråler helt her ud til mig…SKØNT!!!

 • Avatar
  Svar
  Kari
  20. oktober 2009 at 17:25

  Til lykke :o)

 • Avatar
  Svar
  Lisbeth
  20. oktober 2009 at 17:16

  Et smil fra mig til dig – vi skal nok få det sjovt ;-)

 • Avatar
  Svar
  et cetera
  20. oktober 2009 at 17:09

  Dét var godt at høre :-)

 • Avatar
  Svar
  Gitte J
  20. oktober 2009 at 17:05

  Det lyder til at det er gået rigtig godt på din første dag. Kolleger er dejlige at have og uundværlige. Fortsat god dag til dig.

 • Avatar
  Svar
  Sidse
  20. oktober 2009 at 17:01

  Vidunderligt, når vi kan bruges. Og vi skal bruges.
  If you don´t use it, you loose it.
  (Godt nok sagt om kvinders sexliv, men det er jo rigtigt).
  Om næsten mange ting…

 • Avatar
  Svar
  Sonnie
  20. oktober 2009 at 16:51

  Dejligt at høre din dag er gået godt.

 • Avatar
  Svar
  Laila Beck
  20. oktober 2009 at 16:36

  Tillykke Liselotte med din returnering til jobbet.

  Jeg har lyst til ogsaa at sige tillykke til dine kollegaer, de maa da ha savnet dig frygteligt.

 • Avatar
  Svar
  Tante T
  20. oktober 2009 at 16:28

  Sidder her og smiler bredt. Hvilken fryd at mærke din glæde :-)
  Jeg kender dig jo ikke personligt, og alligevel glædes jeg så inderligt på dine vegne, og ønsker dit liv må fyldes med meningsfyldt og glædesfyldt virke…

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  20. oktober 2009 at 16:27

  Så godt det dog var… :-)

 • Avatar
  Svar
  anita thomhave simonsen
  20. oktober 2009 at 16:18

  hej Liselotte !

  det glæder mig at du føler du kan trække vejret igen og er glad for det som sker i din hverdag…..det er ikke rart at skulle deltage i noget, som man ikke føler er det rigtige, men er nødt til at gøre det….men vi kan alle blive syge og/eller arbejdsløse og det er en tung mølle at skulle deltage i….pøj, pøj med arbejdslivet og dit helbred…

 • Avatar
  Svar
  unikarina
  20. oktober 2009 at 16:13

  Glæder mig utrolig meget på dine vegne. Som anita skriver – så kan man mærke glæde helt ud gennem skærmen.

 • Avatar
  Svar
  yt
  20. oktober 2009 at 16:06

  Lige den rette kur for dig ;)
  Super at du har en dejlig arbejdsplads.

  Yt

 • Avatar
  Svar
  Solveig
  20. oktober 2009 at 16:04

  Ja, det er så godt å vere i gang att;.) Eg forstår godt gleda di i dag. Eg har og nett starta på jobb att etter ei lang tids sjukmelding. No er eg så heldig at eg er innom jobb litt kvar dag og det er ein stor forskjell sjølv om eg berre greier 1.5 timar for dagen.
  Nyt det og kaffi’en!

 • Avatar
  Svar
  Anita
  20. oktober 2009 at 16:02

  Dét var et indlæg som kunne mærkes helt ud igennem skærmen. Manner, hvor jeg glæder mig stort på dine vegne. Det er HELT fantastisk, Liselotte :-)

 • Avatar
  Svar
  Ella
  20. oktober 2009 at 15:51

  Hvor er jeg glad på dine vegne, Liselotte :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  20. oktober 2009 at 15:46

  Randi og Helle, det var bare SÅ dejligt at være tilbage :-)

 • Avatar
  Svar
  Helle K.
  20. oktober 2009 at 15:30

  SKønt – der er ikke noget som gode kollegaer :)

 • Avatar
  Svar
  Randi Glensbo
  20. oktober 2009 at 15:16

  Hvor er det dejligt for dig, at du nu er vendt tilbage til din hverdag :-)

 • Byd gerne ind