50

Hama og en elastik

Sjov med Hama

Jeg har leget med Hamas perler. Bare fordi jeg kunne og fordi jeg i en af Aalborgs hyggeligste og fineste butikker, nemlig Blå Fugl, havde set disse armbånd og tænkt “Det dér, det må man da selv lige kunne skrue sammen“.

Jeg har jo i virkeligheden sådan en svag Hamafobi. Perlepladerne har forårsaget nogen følelsesudbrud herhjemme og jeg skal gerne indrømme, at jeg har gjort mit for, at det her perlehelvede ikke kunne fortsætte, men alligevel måtte jeg lige prøve og støtter dermed den fortsatte produktion af nedsmeltet plastik, bundulykkelige børn og frustrerede forældre. På forhånd undskyld.

Hvordan?Jeg havde selv en formodning om, at folk bare ville antage, at det var en foræring produceret nede på det nærmeste fritidshjem, men jeg bliver konstant spurgt, hvor jeg har købt det. Folk er vilde med det. Jeg siger til dem, at de skal skynde sig ned og købe Hama-perler. Karma, du ved. Nu stjal jeg jo engang en elefantpupil, så mon ikke regnestykket snart går op. Jeg tror det, hvis du lige skynder dig ned efter en pose også.

Du kan se på tegningen, hvordan du gør – og husk, at du skal samle perlerne med elastiktråd, så armbåndet kan komme op over hånden.

Du vil sikkert også kunne lide