12

Dummernik

Jeg er blevet den, som skal varetage vedligehold af den nye maskinpark blandt tolkene. Alle har vi fået udleveret en smart, kompakt og handy notebook med indbygget netadgang og indrettet, så den meget gerne skulle opleves som et rigtigt godt værktøj både ude i marken og hjemme, når man har brug for at forberede sig til de hverdage, der er flest af.

Vi har ventet evigheder på sleeves til de små maskiner. Tolkene skal have den opbevaringsfrihed, der ligger i at pakke computeren ind i tekstiler, som gør, at den f.eks. snildt kan ligge på bunden af en dametaske og nej, det er ikke den farverige udgave, som min maskine hviler på ovenfor. Det er fine, ensfarvede sleeves med logo og topseje at smide på bordene rundt omkring i verden.

Nu er computerne udleveret. Om et øjeblik vælter det måske ind med kvinder, som gerne vil have svar på både det ene og det andet. Det er godt at være forberedt, så jeg tanker juice efter at have været en tur forbi panik, da skidtet ikke ville noget som helst, når jeg trykkede desperat på knapperne. Strøm skal der til. I morgen er jeg klar. Og klog, men fortæl aldrig nogen, at jeg helt overså, at det er nødvendigt med optanket batteri, vel? ;-)

Du vil sikkert også kunne lide