7

Man kunne nu godt lige drømme

Man kunne nu godt lige drømme

Man kunne nu godt lige drømme sig til en tur på stranden eller timer henslængt på en blød madras på Feddet. I stedet forføjer jeg mig til foto-studiet og laver en bunke billeder til brug i butikken. Sådan er hverdagen jo og jeg glemmer aldrig, at hverdagen er noget ganske særligt, som skal påskønnes.

Jeg kan sagtens blive træt af hverdagen. Jeg kan sagtens synes, at det er skrækkelig kedeligt at skulle starte på arbejde efter en ferie, men hverdagen holder jeg nu alligevel af, for den er forfærdelig at skulle undvære, som jeg har gjort det i stor del af mit voksne liv.

Man glemmer værdien af at have en hverdag, hvis man ikke ind imellem bliver mindet om det, tror jeg. Desværre er det oftest meget kedelige begivenheder, der minder os om, at der er stor glæde og værdi i at have en hverdag, som ellers nok kan synes kedelig og monoton, men jeg husker det denne morgen, hvor en tur ud i haven giver mig lyst til at parkere kaffekoppen og strikketøjet solidt i en havestol… og så husker, at hverdag altså er, at jeg arbejder og derefter slapper af i haven og ferien er forlængst slut.

Hverdagen er her. Jeg må af sted …

Må din hverdag blive rigtig skøn og med solskin og glad latter. De to ting gør nemlig en helt særlig dag. En hverdag.

Du vil sikkert også kunne lide