14

En fantastisk dag

I dag havde jeg besøg en af verdens bedste kollegaer. Hun kom med et varmt kram, som jeg trængte frygteligt til og favnen fuld af sprøde, knitrende hvide og pink tulipaner. Til mig!

Mand, jeg er et heldigt menneske. Jeg si’r det bare!

Det var så dejligt at se hende, snakke med hende og vide, at hun er derude et sted og godt på vej og snart måske ved siden af. Det giver en varm og dejlig følelse i maven. Jeg kan bedst med, at mine har det godt. Allesammen.

Da dagen var slut, blev jeg hentet af Kenneth. Han “skulle lige”, så pludselig fandt jeg mig selv nede ved havnefronten. Der står et par bænke, jeg holder meget af. Det er ikke få gange, jeg har siddet på dem. Små hverdagspauser har givet plads til eftertænksomhed og måske en klemme eller to på de bænke og med fin udsigt over Limfjorden. Jeg foretrækker dem sommerklædt…

Limfjorden er dækket af isflager. Der er ikke meget vand at se. Hvis farten er tilstrækkelig, er jeg sikker på, at man kan drøne over vandet med lette og hurtige fodspor på flagerne. Hurtige, sagde jeg!

Ikke at jeg skal nyde noget som helst. Det er tydeligt at se, at vandet er frygteligt koldt. Ikke som i barndommens somre, hvor det kunne være dejligt lunt, når man sneg sig til at tage en dukkert der, hvor man ikke måtte. Det er koldt i dag. Rigtigt koldt…

Isen pynter på Limfjorden, men jeg foretrækker altså pladsen her i solskin og med temperaturer, som levner plads til bare ben og solbriller.

I stedet for er det lige begyndt at sne udenfor mit vindue…

Du vil sikkert også kunne lide