10

Liselotte was here

Foråret er kommet til byen. Jeg er helt sikker, for jeg nåede kun indenfor døren herhjemme, så var jeg i gang med at svinge malerpenslen. Jeg får energieksplosioner, når solen begynder at skinne. I dag gik det ud over den hvide alkyd og vores gang…

Det er godt, at barberbladet er opfundet og når det er sagt, så er jeg da ikke færdig. Mindst én gang mere skal de da have, de døre.

Bemærk for øvrigt hoveddøren i baggrunden. Den er helt til rotterne eller vel i virkeligheden mere til musene, for i det hjørne, du ikke kan se, er der et hul så stort, at jeg mere end én gang har set mus trave indenfor, for at proviantere. Nederst på døren er monteret en simpel træplade. Den dækker over det hul, der kom den dag, Alexander med et stort grin kørte gennem glasruden. Så sad han der med tæerne indenfor i varmen og resten udenfor på gårdspladsen, mens han grinte helt nede fra maven. Pokker tage den knægt, men han fik ingen skrammer og kun sjov ud af det.

Man kan vel blive helt vemodig, når døren snart udskiftes med en nyere og tættere model. Det er for øvrigt derfor, at jeg ikke har malet den. Så bliver det vel til noget. Snart.

Du vil sikkert også kunne lide