18

Ved du godt?

– at det er en luksus at være der, til at sende dit barn i skole med et kys, en stak opmuntrende og kærlige ord og en forsikring om, at du glæder dig, til I begge er hjemme igen.

Det har jeg ikke kunnet i et rundt halvt år og jeg har savnet det. Hul i hjertet bliver der, for det er bare SÅ kort tid, man får lov og jeg er en mor, som har lidt afsavn på den konto med en datter, som har lidt afsavn på den konto, fordi vores verden har været så anderledes, end de flestes. Fordi vores behov altid måtte komme efter andre og uomtvisteligt mere påtrængende behov. Derfor trækker og strækker jeg den sidste tid, inden det hele pludselig er forbi og Oline er forsvundet ud af min hverdag. Hun skal kysses i stykker og hun skal overøses med kærlighed, opmærksomhed og forkælelse, fordi hun er et dejligt, elskeligt menneske og fordi hun min og jeg elsker hende betingelsesløst.

I dag kunne jeg sende hende af sted. Det giver en dejlig, varm følelse i maven og jeg vil bære den med længere ind i fredagen. Den bliver god, kan jeg mærke.

Du vil sikkert også kunne lide