27

Kan jeg rode? Om jeg kan!

Nogen gange får jeg en fornemmelse af, at det kun er de, som rent faktisk kommer her i huset og derfor er en del af min virkelighed, der tror på, at her ind imellem er fuldstændigt kaotisk. Det er der!

I en tid har jeg siddet ved spisebordet i køkkenet med min computer. Det har jeg, fordi resten af familien syntes, at jeg var noget fraværende, når jeg sad nede på mit eget værelse. Måske havde de ret og det har i hvert fald været anderledes hyggeligt at sidde heroppe. Det har til gengæld skabt grobund for en ualmindelig skidt vane. Alting kunne lige samles i en håndfuld og lægges på mit bord nede på værelset, mens jeg messede for mig selv, at det hele skulle lægges på plads senest næste dag. Som om… og jeg har altså gode tre meter bord!

Måske skylder jeg også at sige, at det også blev et mantra at forsikre mig selv om, at jeg jo alligevel havde ferie om et øjeblik og derfor rigtig god tid til en solid oprydning. Simsalabim… og der lå endnu en bunke ubestemmelig “noget jeg lige har brugt og nu er færdig med, men ikke gider lægge på plads” nede på bordet. Og endnu en… og endnu en…

Sådan kan man jo godt leve sit liv for en tid, men så må der andre boller på den suppe. Det kom der så i dag…

Det er jo ikke sådan, at der er snorlige nede på mit værelse. Nogensinde. Faktisk er der altid sådan en stemning af “jeg er lige midt i noget her og derfor ligger der lige en saks, tre limstifter og en stak farvet papir her i hjørnet...”, men det sker altså, at der er sådan rimeligvis overskueligt dernede. Således også nu, hvor jeg endelig fik has på de sidste bunker.

For øvrigt fortsatte jeg videre ind i soveværelset, som fik en ordentlig tur med støvekosten, inden jeg skyndte mig op og arrangerede lidt eftermiddagssnacks til Oline. Nu spiller hun, mens hun synger muntert. Jeg gør det samme efter endnu en dag med forsømmelsesudraderinger. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide