17

Min søndag er fyldt til bristepunktet med både og

Mens jeg venter på Godot, eller er det Kenneth, strikker jeg. Jeg fik lavet hele nederste kant på Grantræet i går. Det er hyggeligt arbejde, som tåler afbrydelse. Dem var der mange af, men det gjorde ingenting og fremdrift var der på alle fronter. Nu er der snart samlet masker op til resten af ponchoen.

Grantræet

I dag venter en rengøring, en stak billeder, tøjvask og en stak lakridscookies til at akkompagnere Batman, som optræder på skærmen i aften.

Vi springer søndagsturen over. Der er trist og gråt udenfor og det sner. Det har vi ikke bestilt, men det giver ekstra lys med sneen og så må man slå til, når man ikke har fotolamper og andet udstyr, men er doven af natur og vælger bare at klare sig med virkeligheden, så der er en samling garn, som skal foreviges. Jeg har slået en handel af med Kenneth. Han gør rent og jeg fotograferer. Det er en aftale, jeg synes om. Faktisk er jeg klar, så måske jeg lige skal skubbe til ham …

God fornøjelse med at fylde din søndag :-)

Du vil sikkert også kunne lide