15

Her bor vi

Det er vist på tide at præsentere dig for vores nuværende hjem. Det rullende af slagsen og den plet, det er havnet på for nuværende. Det er slet ikke et skidt sted. Slet ikke…

Oline har nydt hviledagen og har fået tilbagelagt en del sider i den igangværende bog. Ind imellem ryger der lidt koldt indenbords. Eller lidt salt, eller måske sødt. Hun hygger sig. Der er ikke brug for underholdning. Den klarer hun selv. Og så spiser vi lidt…

Brødet er som fransk brød er mest. Luft. Til gengæld er det en dejlig følgesvend til de gode oste og de fyldige salater, som lynhurtigt kan skrues sammen inde i wohnmobiles enorme køkken. Det fungerer overraskende godt at være tre på så lidt plads. Hvad skal vi dog med alle de hjemlige kvadratmeter?

Nej, det går fint an på en ferie, men i længden? Jeg tror det ikke og vi bliver sikkert glade for at returnere til lidt mere plads, når den tid kommer. Til gengæld er den aktuelle indkøbsmulighed beliggende noget mere charmerende, end vi er vant til hjemmefra….

Her er fornødenheder efter fransk standard, så ost, pølse og brød er der nok af. Der er også tusinde andre ting og det er en fin lille butik, som sagtens kan brødføde en familie i en snæver vending, men i aften kaster vi os nu over den lokale restaurants tilbud om Dagens Ret. Måske er det godt.

Du får lige et sidste kig til lejren. Den er ikke så lidt charmerende, hvis jeg skal sige det…

Du vil sikkert også kunne lide