16

De er vist stadig lidt småsure på Karl Gustav eller måske de har forlagt flaget…

Der var simpelthen alt for lidt festivitas og alt for få flag i Gamla Stan i dag, for de har da fået prinsesse oppe på slottet, men ellers var der altså ikke noget at udsætte på bydelen.

Sikke vi har travet. Og hygget. Og shoppet. Og snuppet en carbonara og fika og fika en gang til og så en tredje gang, for at nyde livet, som det skal nydes, når de siger syv grader til plussiden, men lader det blæse så meget, at det føles som huden i ansigtet bliver raspet af med en sløv skrubhøvl. Vi siger tak til de handelsrejsende fra Venedig, som ulejligede sig med at introducere nordboerne for kaffen. Den kunne kompensere for en del i dag.

Vi er landet hjemme og vi er så trætte, at vi ikke engang gider lave mad. Klar jer selv, var beskeden til ungdommen, for de gamle gider kun ligge i sofaen og kræse om ømme rygge og slidte fødder. Vi vil serviceres, vil vi!

Du vil sikkert også kunne lide