10

Hop af hamsterhjulet

Hop af hamsterhjulet, skriger min krop, men jeg lytter ikke og så sker det …

Jeg har været syg det sidste døgns tid. Jeg er stadig ikke på toppen. Det er så utrolig gennemskueligt. Det er stress og min krop nedlægger mig, når jeg ikke selv kan finde ud af at hoppe af det hamsterhjul, der løber lidt for stærkt med mig.

Jeg har ikke noget valg, synes jeg selv, når jeg står midt i det. Der er alt for mange løse ender og der kommer hele tiden flere opgaver til, så det er bare at klø på og holde ud, for det slutter lige om lidt. Ferien venter forude og inden den skydes i gang, skal der være styr på det hele, så det er jeg i gang med. Eller jeg var i gang med det. Så fik jeg weekend og blev syg. Selvfølgelig.

Det kan måske soves væk, tænkte jeg …

Jeg sov det meste af dagen i går. Sidste på dagen rejste jeg mig fra sofaen og fandt min form. Næsten.

Jeg er i gang. Jeg sidder på min plads på kontoret og jeg er i gang. Jeg krydser af på lister og jeg arbejder mig støt ned gennem de opgaver, der skal løses, inden jeg kan sætte mig i bilen og lade mig transportere ned gennem Europa. Det er kun et spørgsmål om ganske få dage, så jeg tænker, at jeg lige må finde de sidste reserver af overskud frem og få gjort livet så nemt som muligt for de, som må blive tilbage, når vi stævner ud tidligt torsdag morgen.

Hop af hamsterhjulet og tag til Dordogne

Jeg har ikke vasket, forberedt eller tjekket noget som helst. Jeg har endnu ikke nået at tænke ferieforberedelser, så der er alle chancer for, at et eller andet kommer bag på mig, men jeg er fast besluttet på, at jeg bare siger “pyt”.

Jeg har endnu ikke oplevet, at det har været umuligt at løse selv alvorlige og umulige situationer i udlandet, så der er intet, som skal forhindre mig i at sidde på terrassen, kigge ud over de 3 hektarer land, jeg har brugsret til og bare nyde, at aftenerne er lune og det eneste vi hører er lyden af en traktor langt borte – og det om ganske få dage.

Jeg er da så klar. Eller noget …

Du vil sikkert også kunne lide