8

Fyldt op

Det blev den dejligste weekend i hundrede år – eller i hvert fald MIN dejligste weekend i hundrede år, for din kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om.

Timerne er tilbragt i dejligt selskab. Nogle af dem spenderede vi i en dejlig kolonihave, hvor alting er sirligt og lækkert. Hvor blomster trives akkurat som gæster gør. Hvor solen skinnede og der var plads til både grin og alvor.

Andre timer blev brugt inde i København, hvor jeg genså gamle steder, som nu er helt og aldeles forandrede. Måske til det bedre. Jeg skal ikke gøre mig klog på andet end de mange, mange gange, jeg har hentet Kenneth lige her. Og de mange andre gange, hvor jeg har siddet derhjemme og ventet på, at han skulle lukke her. Nu er der sladder på hylderne…

Der var også plads til grill denne weekend, ligesom der var plads til det modsatte og ikke én eneste gang behøvede vi selv at sørge for. Vi er blevet opvartet på fornemste vis hele weekenden. Som det har været dejligt.

Turen langs strøget var hyggelig, sjov og festlig, men inden vi rigtigt nåede i gang med at shoppe igennem, gik det op for Oline, at vi var lige i nærheden af Tanten, så selvfølgelig måtte vi ned forbi. Vi kan varmt anbefale dig at gøre det samme. Varmt. Skynd dig! Rohrmann & Vibe er et match made in Heaven.

Vi nåede alt det, vi gerne ville nå. Vi har set omtrent hele familien. En lille del af den nåede vi ikke at se, men det var ikke hverken lysten eller viljen, der manglede. Det var andre aftaler, der spændte ben, men der kommer en anden gang. Og en anden gang. Og…

I morgen venter hverdagen. Vi er klar – altså bortset fra min manglende stemme, en hals der gør pokkers ondt og en næse, der stopper mere og mere til, men den slags er før forsvundet på en nat, så det satser jeg på. God energi skal ikke spildes på sygdom. Basta.

Du vil sikkert også kunne lide