16

I venteposition

Mens alle andre er optaget af hver deres gøremål, drikker jeg en kop kaffe og strikker en pind eller to. Jeg strikker Honey og den bliver fantastisk og blød, som bare pokker. Imens jeg strikker, venter jeg. Christina er ude at shoppe med yngste skud på hendes stamme og når hun returnerer, er jeg indskrevet til næste shopping, som skal ske i centrum.

Jeg er faktisk helt klar. Jeg skal efterårsshoppe. Tekande, stearinlys, blomster og andre livsfornødenheder. Hygge, kvindegrin og -snak, sansebombardementer, kig her og der og allevegne er altsammen ingredienser i denne eftermiddags hyggetur til byen. Jeg tager lige efterårsstøvlen på og stiller mig ude ved døren.

Min lørdag er startet dejlig og fortsætter i samme spor. Jeg håber det samme for dig. God lørdag!

Du vil sikkert også kunne lide