19

Søndag formiddag

Mit bord bugner af alverdens underlige ting. Det er blevet landingsplads for dametasker. Lige nu ligger her lidt af gårsdagens indkøb kombineret med mere end ét strikketøj, en samling opskrifter og en printer, garn i alle farver og tykkelser og en stak bøger, som er tiltænkt Christina.

Her er helt stille endnu. Det er usædvanligt. Christina og jeg er morgenmennesker. Resten sover, men ikke os. Vi er oppe og i gang. I dag er det kun mig, der er oppe endnu.

I går købte jeg friske forsyninger af Pukka. Pleasure er Oline vild med, så den måtte med hjem og så tog jeg også lige en pakke Revitalise, fordi ingredienslisten tiltalte mig.

Det er efterår. Det vidner mine tekøb i høj grad om. Når efteråret kommer, bliver jeg igen vild med at drikke te. Det er uløseligt forbundet med den mørke årstid for mig. Meget mere oplagt at få varmen ved, end kaffen er.

Jeg fylder lageret op i disse dage. Hamstrer og forbereder mig. Stearinlys ligger i stabler i skabet og tæpperne er fundet frem sammen med de uldne sokker. Jeg er ved at være klar og det er ikke et øjeblik for tidligt med det vejr, vi har her i dag. Stærk blæst og en kulde, der går gennem marv og ben. Godt søndag er hyggedag med lige akkurat det indhold, vi kunne have lyst til at komme i den. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide